Barcelona

Manu Chao per Chiapas

Manu Chao serà solidari diumenge amb Chiapas.
Arxiu
Els successos ocorreguts a Atenco i Texcoco durant una revolta camperola, el passat mes de maig a l’Estat mexicà de Chiapas, on va morir un jove de 14 anys i es va produir la detenció de més de 300 persones, amb tractes vexatoris als manifestants i l’expulsió de cinc estrangers, dos d’ells catalans, va generar un gran eco social.

I també iniciatives com les del Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista, que amb la Coordinadora Cultural de Nou Barris, ha organitzat un concert solidari, De la Chiapas rebelde a la Barcelona rebel.

En aquesta vetllada solidària i rítmica a Nou Barris, hi actuarà Manu Chao. L’artista parisenc, amb orígens gallecs i bascos, arrelat al Raval, és sens dubte un dels amos de l’escena musical alternativa, i per aquesta cita tocarà els temes més coneguts del seu repertori.

També hi seran els valencians Obrint Pas, amb el seu darrer disc, En moviment, i el grup Amparanoia, liderat per l’andalusa Amparo Sánchez. La fòrmula de tots tres: una música crítica amb esperit festiu que diumenge s’enrecordarà del que va passar a Chiapas. Fets per no oblidar.

* Camp Municipal La Montañesa de Nou Barris. Diumenge a partir de les 20.00 hores. Venda anticipada: 10 euros i 12 euros a la taquilla.

Celtas cortos y baute

Cornellà de Llobregat está de Corpus 2006. Esta noche llegan Los Celtas Cortos, de nuevo con Jesús Cifuentes, tras su marcha del grupo en 2002 y con disco triple de aniversario, el vigésimo: Soplando versos. Carlos Baute será el encargado de animar la fiesta el sábado.

* Pl. Catalunya. Hoy (00.00 h.). El sábado (22.30 h.). Gratis.

loading...