Barcelona

Catalunya pessiga part del segon premi, el quart i el cinquè de la loteria de Nadal 2016

Entrada de la administración de lotería de Plaza Molina de Barcelona donde se ha vendido parte del 2 premio.
JOAN TRULLOLS

Catalunya ha pessigat, fins al moment, part del segon premi de la rifa de Nadal, part de dos quarts premis i part de tres cinquens premis. La Grossa, que ha recaigut en el número 66.513, íntegrament a Madrid, s'ha oblidat de Catalunya per tercer any consecutiu.

El segon premi ha estat per al 04536 i ha estat molt repartit a Catalunya.

Concretament, s'ha venut una sèrie a l'administració del carrer Balmes, número 278, de Barcelona, a la plaça Molina. El propietari de l'administració, Emili Garcia, ha explicat els moments abans de la sortida del premi: "Molts premis estàven quedant molt a prop de la xifra dels dècims premiats i, de sobte ha sortit el segon premi. Garcia ha dit que "sento molta felicitat per la gent que li ha tocat. Espero que siguin persones que ho necessitin" ha apuntat emocionat.

I una altra a l'administració del carrer Barcelona, número 57, de Salou, i a més el segon premi ha esquitxat dècims en 18 municipis més: 5 dècims a Calafell –a l'administració del carrer Mar, 48- , tres dècims a Barcelona, dos més a Vic -a les administracions dels carrers Virrei Avilés, 23, i Rambla del Passeig, 33- dos dècims a Vilobí d'Onyar i un dècim a Abrera, Castelldefels, Esplugues, Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Viladecans, Castell Platja d'Aro, Olot, Portbou, Lleida, Deltebre, Falset i Vinyols i els Arcs.

El segon premi, dotat amb 1.250.000 euros la sèrie, ha sortit poc després d'un quart de dotze del migdia. A l'Estat també ha tocat a Granada i Madrid, entre altre poblacions.

El 59444, un quart premi, a Barcelona, Manlleu, Sort, Roses i Batea

Un dels dos quarts premis, el 59444, ha estat molt repartit arreu de l'Estat i ha caigut parcialment a Catalunya, concretament a Manlleu, on s'ha venut una sèrie a l'administració de loteria situada a l'Avinguda Roma 195; una sèrie a Sort, dos dècims a Barcelona, un a Roses (Alt Empordà) i un altre a Batea (Terra Alta). Ha estat el premi més matiner de la rifa de Nadal d'aquest 2016 i ha sortit a un quart de deu del matí. Està dotat amb 200.000 euros la sèrie.

Un dècim del primer quart premi de la rifa, el 59444, s'ha venut des del bar restaurant Ca l'Antoni de Batea, a la Terra Alta. El bitllet es va comprar a la màquina i amb un número a l'atzar.

Antoni Altés, propietari de l'establiment, que exerceix d'administrador únic de loteria al municipi, no té coneixement de qui pot ser la persona afortunada amb aquest matiner premi de 20.000 euros.

El 59444 no és el número propi que juga el bar amb les seus clients. Altés ha assegurat que se sent afortunat d'haver repartit "felicitat a qui li hagi tocat" tot i que li hauria agradat que fos el "seu número", el 03811 que juga regularment des del restaurant.

Com encara queda molt sorteig per endavant, el propietari de bar Ca l'Antoni no descarta "poder repartir més premis entre la gent de Batea".

Dues sèries d'un quart premi , el 07211, a Barberà del Vallès i Sant Andreu de la Barca

El segon quart premi de la rifa de Nadal ha estat per al 07.211 i ha esquitxat amb dues sèries a Barberà del Vallès, venuda al carrer Avinguda de la Generalitat, i Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), venuda al Parc Vall Palau, número 1.

El premi està dotat amb 200.000 cada sèrie i ha caigut, majoritàriament, a Terol i Jaén. Ha sortit quan passaven uns deu minuts de dos quarts de dotze del migdia.

El primer cinquè premi, el 22259, esquitxa Barcelona

El primer dels cinquens premis de la Rifa de Nadal ha estat per al 22259 i ha estat molt repartit arreu de l'Estat.

A Catalunya, han resultat premiats una sèrie d'una administració situada al carrer Girona de Barcelona, un dècim més a la capital catalana, dos a Esplugues de Llobregat, un dècim Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) i un altre a Llançà (Alt Empordà) i Lloret de Mar (Selva). El premi ha sortit a un quart d'onze del matí i està dotat amb 60.000 euros. També ha caigut a Manises, Madrid, Grado (Astúries), Bilbao i Ceuta.

Un altre cinquè premi, a Sort, Barcelona, Sant Salvador, Mataró, Figueres i Mollerussa

Un altre cinquè premi de la Rifa de Nadal, el 19152, ha estat molt repartit.

Es tracta del segon cinquè premi i a Catalunya ha tocat a Sort, on la Bruixa d'Or ha venut 15 sèries d'aquest cinquè premi, Barcelona amb dos dècims, Sant Salvador de Guardiola també dos dècims, Mataró un dècim, Figueres un dècim i Mollerussa també un altre dècim.

El 19152 està dotat amb 60.000 euros la sèrie. A l'Estat també ha caigut també a Madrid, La Corunya, València, Granada, Guadalajara i Jaén, entre altres poblacions.

Una sèrie del tercer cinquè premi, el 39415, venuda a Vic

El tercer cinquè premi de la Rifa de Nadal ha estat per a 39415 i ha deixat una sèrie premiada a Vic, que s'ha venut a l'administració de loteria número 1 de Vic. El gran gruix del premi, dotat amb 60.000 euros, ha caigut a Santa Cruz de Tenerife, on s'han venut 112 sèries, mentre que a Madrid se n'han venut 50 a Madrid i una a Albacete i Puerto de Marrazón, a Múrcia.

El tercer cinquè premi ha sortit a un quart i mig de dotze del migdia.

Un altre cinquè premi, el 91917, deixa una sèrie a Sort

Un altre cinquè premi, el 91917, gairebé ha passat de llarg a Catalunya i només ha deixat una sèrie a Sort. El 91917 ha caigut majoritàriament a Elx, al País Valencià, on s'han venut 126 sèries d'aquest premi, valorat en 60.000 euros la sèrie.

A més, aquest cinquè premi també s'ha repartit a Cadis, Madrid, Calatayud (Saragossa) i Santiago de Compostel·la.

El sisè cinquè esquitxa Barberà del Vallès

El sisè cinquè premi de la Rifa de Nadal ha estat per al 60272 i ha deixat 30 sèries premiades a Barberà del Vallès, a la mateixa administració de loteria que també ha venut una sèrie del quart premi el 07211. A més, també han esgarrapat part d'aquest cinquè premi amb dos dècims afortunats a Sant Andreu de la Barca, i un a Blanes (Selva), Castelló d'Empúries (Alt Empordà) i al Catllar (Tarragonès). La resta de sèries premiades han estat molt repartides arreu de l'Estat.

El penúltim cinquè premi deixa sèries premiades a Mollerussa, Sort i Barcelona

El penúltim cinquè premi ha estat per al 68981 i ha deixat 30 sèries a Mollerussa, que s'han venut a l'administració situada al carrer Camí d'Arbeca, número 1. Aquest cinquè premi, valorat en 60.000 euros la sèrie, també ha esquitxat Sort, amb dues sèries premiades, i Barcelona, amb una sèrie venuda a l'administració del carrer Pelai, número 1, local 2. No obstant, el 68981 ha caigut majoritàriament a Madrid, però també ha tocat a Palma i a Bilbao.

L'últim cinquè, el 03371, a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat

El darrer cinquè premi de la rifa de Nadal d'aquest any ja estat per al 03371 i ha deixat 45 sèries i un dècim premiats a Barcelona i un altre dècim a l'Hospitalet de Llobregat. Les 45 sèries s'han venut en una administració de loteria, la 214, situada al carrer Pujades, número 276, al barri del Poblenou.

El premi està dotat amb 60.000 euros cada sèrie i ha estat el darrer en sortir, concretament ho ha fet quan passaven tres minuts de la una del migdia. La resta ha estat molt repartit per tot l'Estat, com per exemple a Valladolid, Granada, Madrid, Lleó i Gijón, entre d'altres.

Una administració de Barcelona reparteix 40 milions de la Grossa que va comprar a Madrid

Una administració del barri del Raval de Barcelona ha repartit 40 milions d'euros del primer premi --66.513-- del Sorteig Extraordinari de Nadal, després de comprar-li deu sèries a l'administració premiada de Madrid.

En declaracions a Tv3, l'administradora, Montserrat Malagelada, ha assegurat que portava anys comprant-li un nombre acabat en 13 al lotero madrileny agraciat amb el 'Gros' i que aquest any, malgrat que ha canviat d'administració i de nombre, li va tornar a comprar amb la mateixa terminació.

L'administració 25 de Barcelona, situada al carrer del Carme, compleix aquest any el seu 75 aniversari, i ha assegurat que aquestes sèries comprades a Madrid no les té a la vista, sinó que el nombre ho compra per als clients habituals

loading...