Comunitat Valenciana

Porcelanosa inicia amb 80 milions el major pla d'inversió de la seua història que inclou dos noves plantes

  • El Grup Porcelanosa escometrà durant els pròxims tres anys el "major pla d'inversió" de la seua història, que comença en 2018 amb una inversió de més de 80 milions d'euros, i inclourà dos plantes de producció -una de revestiment ceràmic i una altra de grans formats- així com "renovació i modernització, ampliació de centres logístics i l'obertura de tendes en diversos països", segons ha anunciat aquest dilluns la consellera delegada María José Soriano.
MOSTRA DE PORCELANOSA
MOSTRA DE PORCELANOSA
EUROPA PRESS
MOSTRA DE PORCELANOSA

Soriano ha realitzat aquestes declaracions després de la inauguració de la XXV Mostra Internacional d'Arquitectura Global i Disseny Interior

de Porcelanosa, que es desenvoluparà fins al 2 de febrer dins de les seues instal·lacions, on les 8 empreses que componen el Grup mostren les seues principals novetats per a 2018.

Porcelanosa, amb més de 4.000 treballadors i una xarxa de més de 400 tendes, va facturar en 2017 un total de 889 milions d'euros, superant l'objectiu de creixement del 5 per cent respecte a 2016. La companyia ha creat a Espanya 200 noves ocupacions fixes, segueix apostant per la promoció interna i el pla de formació en 2018 cobrirà el 100 per cent de la plantilla.

Pel que fa a la projecció internacional del Grup, la consellera delegada ha subratllat que s'han complit tots els projectes previstos en 2017. "Els productes segueixen tenint com destinació principal Europa i Amèrica, encara que enguany ens ha donat una sorpresa molt agradable, ja que Àsia està tornant a desenganxar, per la qual cosa hem arribat a 250.000 llars enguany i esperem seguir creixent", ha afegit.

IMPACTE ECONÒMIC

Ha destacat l'impacte econòmic de l'activitat i les inversions de Porcelanosa a Espanya, ja que té més de 2.000 proveïdors -pimes de tots els sectors econòmics- que col·laboren amb la companyia, aspecte que seguiran potenciant.

Aquests "magnífics" resultats permetran al Grup dur a terme el major pla d'inversió per als pròxims tres anys de la seua història, que en 2018 preveu més de 80 milions d'euros, que procediran de part dels més de 110 milions d'euros de beneficis de 2017 "a causa del baix endeutament", segons ha indicat María José Soriano.

PROJECTES

Soriano ha detallat que la nova planta de producció ceràmica per a peces de gran format se situarà en una superfície d'uns 100.000 metres quadrats.

Porcelanosa, que preveu que la nova planta estiga acabada a la fi de 2019, invertirà en la mateixa 50 milions d'euros i comptarà amb una capacitat de producció de 15.000 metres quadrats al dia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento