Castelló

Wizz Air operarà dues noves rutes que uniran Castelló amb Budapest i Katowice

Avió de Wizz Air
WIZZ AIR - Archivo

La companyia de baix cost Wizz Air ha anunciat aquest dilluns que operarà dos noves rutes que uniran l'aeroport de Castelló amb Budapest (Hongria) i Katowice (Polònia) a partir de mitjans de juny i fins a setembre, les quals comptaran amb dos vols setmanals.

Els vols entre Castelló i Budapest seran els dimecres i diumenges i entre Castelló i Katowice els dilluns i divendres. El preu d'eixida de tots dos és de 14,99 euros, segons ha explicat en roda de premsa el responsable de comunicació corporativa de Wizz Air, Andras Rado.

La companyia té previst traslladar 18.000 passatgers amb aquestes dos rutes, que s'uniran als 29.000 de la ruta anual que operarà a partir del 31 de març entre Castelló i Bucarest (Romania).

El director d'Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha apuntat que caldrà veure els resultats de la demanda d'aquestes dos noves rutes, però la intenció és "a mitjà i llarg termini és augmentar la col·laboració amb Wizz Air". Sobre aquest tema ha assenyalat que les dues rutes, que tenen un atractiu "extraordinari", formen part de la primera campanya d'incentivament del turisme internacional a Castelló, en la qual també es va adjudicar la ruta que operarà Wizz Air amb Bucarest.

loading...