Comunitat Valenciana

Cinc morts per ofegament en platges de València en 24 hores

  • Dos dels casos han tingut lloc a Oliva, dos a la Malva-rosa i un altre al Mareny de Barraquetes.
Imagen de la playa valenciana de la Malvarrosa.
Imagen de la playa valenciana de la Malvarrosa.
GOOGLE STREET VIEW
Imagen de la playa valenciana de la Malvarrosa.

Cinc persones han mort ofegades en platges de València en menys de 24 hores. Dos dels casos van tindre lloc a la platja d'Oliva, altres dos van ser a la Malva-rosa i l'últim, al Mareny de Barraquetes.

El primer dels casos va tindre lloc sobre les 22.30 hores del dissabte, quan el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu) va rebre un avís que alertava sobre la presència d'un home de 55 anys amb símptomes d'ofegament a la platja de la Malva-rosa.

Fins al lloc es va mobilitzar una unitat del SAMU i un Suport Vital Bàsic (SVB) però no va haver-hi resposta i l'home finalment va morir, segons les mateixes fonts.

Ja aquest diumenge, un home i una dona van morir ofegats en dos incidents diferents ocorreguts a la platja d'Oliva.

A les 11.47 hores va arribar al Cicu una alerta sobre un home de 62 anys amb símptomes d'ofegament. Agents de la Policia havien començat les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) però no va haver-hi resposta i la víctima va morir. A penes uns minuts després, a les 12.03 hores, va entrar un tercer avís al Cicu que indicava la presència d'una dona de 65 anys amb símptomes d'ofegament.

També en aquesta ocasió, policies havien iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar, però tampoc va haver-hi resposta i la dona va morir, segons les mateixes fonts.

Fins i tot abans d'aquests dos successos, sobre les 9.30 hores, el Cicu va rebre un avís que indicava la presència d'un home de 83 anys amb símptomes d'ofegament, en aquest cas va ser rescatat amb vida.

El quart cas va tindre lloc aquest diumenge sobre les 14.15 de la vesprada, de nou a la Malva-rosa, enfront del restaurant la Murciana. Es tracta d'un home d'uns 58 anys, de l'ofegament dels quals es va donar avís als serveis d'emergència, que van traure el cos del mar. Segons fonts de la Policia Local citades pel diari Las Provincias, es va intentar la seua reanimació, sense èxit.

La cinquena defunció de quantes s'han registrat en les últimes hores a la província de València s'ha produït al Mareny de Barraquetes, segons ha informat el Cicu, encara que no ha informat sobre l'edat de la víctima, que ha sigut atesa per personal de la Creu Roja.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento