Comunitat Valenciana

La Mutant convida ballarins amateur i professionals a una masterclass gratuïta amb el coreògraf de Rosalía

La Mutant de València ha programat per al 23 de novembre dos classes magistrals de dansa "molt especials", emmarcades dins de la seua línia de suport a la formació contínua dels creadors valencians. Així, el coreògraf i 'bailaor' flamenc José Manuel Álvarez, conegut pel seu treball com a assessor coreogràfic d'artistes com Rosalía o per a companyies com a La Fura dels Baus, arriba a l'espai d'arts vives de Juan Verdeguer de la mà del Festival Circuit Bucles.
El coreògraf i ballador flamenc José Manuel Álvarez
El coreògraf i ballador flamenc José Manuel Álvarez
REMITIDA LA MUTANT
El coreògraf i ballador flamenc José Manuel Álvarez

Al llarg de la seua trajectòria, José Manuel Álvarez (Sevilla, 1985) ha treballat amb reconeguts directors i coreògrafs com Marco Flores, Olga Pericet, Juan Carlos Lérida o Pepa Gamboa. Ha recorregut escenaris de tot el món al costat de multitud de companyies i artistes. Des del 2014 explora també la seua faceta com a creador i com a professor de ballarins des del seu estudi de flamenc La Capitana! a l''Hospitalet de Barcelona, ciutat on resideix.

'El cuerpo flamenco', explica la sala en un comunicat, és un taller dirigit a ballarins amateur. Al llarg una hora i mitja es realitzarà un treball de tècnica corporal sobre les formes de col·locació pròpies del ball flamenc. L'aforament és de 40 alumnes, que se seleccionaran per sorteig en les xarxes de Joventut.

A més, 'Esto es una juerga' és el títol de la masterclass per a ballarins professionals que el coreògraf sevillà impartirà a continuació. Al llarg d'una hora i mitja es treballarà sobre els codis del flamenc en la seua versió més social del ball.

COM PARTICIPAR

Per a participar en el concurs, els candidats al taller 'El cuerpo flamenco' hauran de seguir els següents passos: començar a seguir la pàgina d'Instagram de la Regidoria de Joventut (@joventutvlc); i pujar una story al seu perfil d'Instagram, etiquetant la Regidoria de Joventut Ajuntament de València amb l'hashtag #Cuerpoflamenco.

Els passos que se li demanen als candidats al taller 'Esto es una juerga' són: començar a seguir la pàgina d'Instagram de la Mutant (@lamutantvalencia) i pujar una story en el seu perfil personal, etiquetant @lamutantvalencia i amb l'hashtag #Estoesunajuerga.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento