Comunitat Valenciana

Fiscalia demana multar el president de la Federació de Futbol, acusat de lesionar l'arquitecta que va reformar sa casa

La Fiscalia Provincial de València demana multar el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, al qui acusa de lesionar l'arquitecta que va reformar sa casa de València i amb la qual tenia desavinences prèvies que no havien quedat resoltes. Així mateix, li reclama una indemnització de 21.000 euros.
Luis Manuel Rubiales Béjar en una imatge d'arxiu
Luis Manuel Rubiales Béjar en una imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Luis Manuel Rubiales Béjar en una imatge d'arxiu

Així es desprèn de l'escrit fiscal -en el qual es demana l'obertura de juí-, consultat per Europa Press, en el qual el ministeri públic acusa el president de la Federació d'un delicte de lesions pel qual li demana una multa de 2.400 euros i 21.000 euros d'indemnització per les seqüeles que va causar a la víctima.

El 19 de juliol del 2017, Rubiales va ser abordat per l'arquitecta quan es trobava en la Plaça de l'Ajuntament de València. Entre tots dos s'havien generat prèviament una sèrie de desavinences no resoltes i en eixe moment van tindre una "breu i tibant" conversa que va degenerar en una discussió.

En el transcurs de la renyina, l'acusat, que anava a abandonar el lloc en un taxi que havia parat davant la conducta "agressiva" de la víctima, la va espentar violentament diverses ocasions, la va agarrar del braç i la va sacsar amb força. Immediatament després es va marxar en el vehicle, segons consta en el mateix escrit fiscal.

Com a conseqüència de l'agressió, la dona va patir una contusió costal dreta i en la monyica, a més d'altres lesions i un trastorn per estrés postraumàtic que va precisar d'un tractament de rehabilitació, repòs i farmacològic.

En total, l'arquitecta va tindre un perjuí personal bàsic de 262 dies, 244 d'ells amb pèrdua temporal de qualitat de vida moderada. Com a seqüeles li han quedat àlgies postraumátiques en la columna cervical, síndrome cervical associat i estrés postraumàtic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento