Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Burjassot (València) llança 'Triviassot' amb cent preguntes per a amenitzar la quarantena en Pasqua

On anar a Burjassot si volem aprendre balls regionals? De què va ser propietària Carolina Álvarez? Amb quin municipi limita Burjassot pel nord? Quantes vegades ha actuat Carlinhos Brown a Burjassot?
TRIVIASSOT
TRIVIASSOT
AYUNTAMIENTO BURJASSOT
TRIVIASSOT

Són només quatre de les més de cent preguntes a les quals s'enfrontaran els jugadors de 'Triviassot', el joc de taula que arriba per a amenitzar les estones d'oci de les famílies del municipi valencià durant els pròxims dies de Pasqua.

Amb ingredients del 'Trivial' i 'El Joc de l'Oca', 'Triviassot' posarà a prova el grau de coneixement sobre Burjassot que tenen els seus jugadors.

Es tracta de l'última proposta d'oci i temps lliure que els tècnics de l'àrea de Cultura i Joventut de Burjassot han ideat per a amenitzar el confinament dels veïns d'aquesta localitat, detalla el consistori en un comunicat.

El funcionament del joc és molt senzill. Es pot jugar d'un en un o per equips. Els jugadors, cadascun amb la seua fitxa, van avançant pel tauler, segons la xifra que els isca en llançar el dau.

En cada casella hauran de respondre una pregunta sobre Burjassot. Tant en cas d'encert com de fallada, el jugador en qüestió o tots els participants hauran de sotmetre's a unes divertidíssimes proves.

Els qui aposten per jugar unes partides a 'Triviassot', i de pas disfrutar d'uns bons riures, tenen dos opcions. La versió digital està disponible en la web municipal, on estan penjats tots els materials necessaris. També poden confeccionar el joc ells mateixos, a manera de manualitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento