Valencia Notícies

Coronavirus.- Detingut un jove a València per anar en patinet de nit i amenaçar policies dient que tenia Covid

Dos agents de Policia Nacional a València
CNP

Va ser localitzat el dissabte mentre circulava amb un patinet elèctric per l'antic llit del riu. Encara que va intentar fugir, als 200 metres va caure i la patrulla ho va agafar, informa Prefectura en un comunicat.

El jove es va negar a identificar-se i va assegurar que tornava d'un aniversari i volia anar a casa, amb actitud violenta i fent escarafalls. També es va tractar d'escapolir i va agarrar del braç un dels agents, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de resistència i desobediència.

Durant la intervenció va insultar contínuament els policies i fins i tot els va manifestar que eren "unes 'mariconas', unes deixalles" i que no sabien amb qui es ficaven.

Ja en dependències policials, quan anava a ingressar en el calabós, va intentar mossegar en diverses ocasions un agent i va intentar escopir en la cara a un altre que es va acostar per a evitar-ho. Al mateix temps els va dir que tenia la Covid-19 i els anava a contagiar.

Dos policies van ser atesos en un centre sanitari en patir colps en els seus braços i monyiques, amb el que també va ser arrestat per un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat. El detingut, sense antecedents i en situació irregular, ja ha passat a disposició judicial.

loading...