Comunitat Valenciana

Davó (Podem) creu que hi ha temps encara per a "explorar" el diàleg amb altres candidatures

La portaveu d'Unides Podem a Les Corts i aspirant a liderar Podem, Naiara Davó, ha afirmat aquest dimarts que hi ha encara "temps per a explorar" les vies de diàleg amb altres candidatures i veure si hi ha punts de trobada abans de l'Assemblea Ciutadana Valenciana.
La portaveu d'Unides Podem en Els Corts, Naiara Davó
La portaveu d'Unides Podem en Els Corts, Naiara Davó
PODEM
La portaveu d'Unides Podem en Els Corts, Naiara Davó

"Jo seguisc dient que necessitem tindre un partit més sòlid i ferm; estem en els governs i necessitem reforçar la nostra gent en els governs per a continuar amb les polítiques de transformació, fer més sòlids els partits per a reforçar els governs, anar tots a l'una i consolidar els lideratges que hi ha", ha dit.

Davó ha afirmat que va tindre una primera trobada amb la també diputada Pilar Lima i li haguera agradat eixir d'ell "amb algun acord però no va ser possible". No obstant açò, ha incidit que fins al 5 de juny es poden registrar els acords i les llistes unitàries. "Seguirem intentant eixa unitat", ha subratllat, perquè "no és moment de dividir", sinó tot el contrari.

El calendari de l'Assemblea Ciutadana Valenciana s'estén fins a mitjan juny. Fins al dijous 28 està obert el termini de preinscripcions individuals; el 29 de maig es presentaran les precandidatures; del 30 de maig al 3 de juny es podran rebre avals personals i col·legiats, i presentar-los per formulari; l'1 de juny es tancarà el cens; el 7 de juny es publicaran provisionalment les llistes i candidatures, que seran definitives el dia 9.

Eixe mateix dia s'obrirà la campanya, que s'estendrà fins al 17. Les votacions seran del 12 al 17 de juny de forma telemàtica i el 19 de juny es publicaran els resultats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento