Comunitat Valenciana

La candidatura de Naiara Davó aconsegueix l'aval de 20 cercles de Podem i incideix en el seu compromís amb la unitat

La candidatura 'Governar Unides' que lidera la portaveu d'Unides Podem en Les Corts, Naiara Davó, ha tancat el procés d'avals per a la III Assemblea Ciutadana Valenciana amb 20 avals col·legiats de cercles per a la llista i més de 600 avals personals per a la candidata a secretària general.
Naiara Davó en imatge d'arxiu
Naiara Davó en imatge d'arxiu
UNIDES PODEM
Naiara Davó en imatge d'arxiu

"Tenim un compromís ferm per la unitat del partit. Per aquesta raó sol·licitem l'aval col·legiat al major nombre possible de cercles de Podem i volem mostrar el nostre agraïment pels 20 avals de cercles rebuts, convertint aquesta candidatura la candidatura amb més avals col·legiats i de cercles de Podem", ha explicat Davó en un comunicat.

Segons ha destacat, els cercles "són el cor de Podem i han de tindre un paper protagonista en la nova etapa d'unitat i fortalesa" i per açò en la seua Executiva hi haurà una candidatura de cercles "dedicada en exclusiva a atendre les seues necessitats i reforçar el seu paper dins de l'organització".

A més, Naiara Davó ha declarat que "garantir la unitat del partit passa per tindre el suport del conjunt de l'organització" i s'ha mostrat "molt agraïda per la multitud d'avals" rebuts: "Els cercles seran imprescindibles perquè Podem lidere la reconstrucció de la nostra terra".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento