Comunitat Valenciana

Baleària torna a operar sense restriccions amb sis eixides diàries entre la Comunitat Valenciana i Balears

La naviliera Baleària ofereix fins a sis eixides al dia des de Dénia i València cap a les Balears, uns servicis similars a altres anys en aquesta època. Després de més de tres mesos transportant majoritàriament mercaderies, torna a operar sense restriccions per a la mobilitat dels passatgers en els seus 18 rutes nacionals, respectant totes les mesures de seguretat.
Baleària reduïx entre el 20 i el 40% la capacitat dels barques per a garantir la seguretat enfront del COVID-19
Baleària reduïx entre el 20 i el 40% la capacitat dels barques per a garantir la seguretat enfront del COVID-19
EUROPA PRESS
Baleària reduïx entre el 20 i el 40% la capacitat dels barques per a garantir la seguretat enfront del COVID-19

Respecte a les rutes que uneixen la Comunitat Valenciana amb les Balears, connecta els dos ports valencians amb Eivissa, Formentera i Mallorca. Des de Dénia hi ha 11 eixides setmanals directes a la xicoteta de les Pitiüses en només dos hores, així com el servici diari a Eivissa i Palma amb el fast ferri Cecilia Payne, que es reforça els caps de setmana amb el ferri Bahama Mama.

Des de la capital valenciana, per la seua banda, hi ha dos ferries diaris a Mallorca, un de directe a Palma i un altre que realitza escala a Eivissa, ha informat la naviliera en un comunicat.

"Durant aquests mesos ens hem estat preparant per a poder tornar a navegar amb la màxima seguretat, implantant uns protocols que ens permeten garantir uns viatges el més fiables possible", ha explicat Adolfo Utor, president de Baleària.

Aquest s'ha mostrat optimista pel que fa a les rutes amb Balears, ja que "la demanda està responent bé i aquest estiu el turisme serà principalment nacional", una cosa que els beneficia. A més de les rutes entre la Comunitat Valenciana i Balears, també s'ha recuperat la normalitat en la resta de les línies nacionals.

Les rutes internacionals segueixen amb restriccions: al Marroc està obert solament per al tràfic de mercaderies mentre que la ruta des de València amb Mostaganem (Algèria) no està operativa, i les connexions a les Bahames tornen a operar amb passatge a partir de l'1 de juliol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento