Valencia Notícies

Cultura.- Baleària emet un concert de música clàssica amb orquestres de Mallorca, Menorca, Eivissa, València i Dénia

Cartell de Baleàrics 2.0
FUNDACIÓ BALEÀRIA

En aquesta ocasió, la música clàssica és la protagonista amb actuacions que van des de solistes fins a xicotets concerts protagonitzats per artistes d'alt nivell dins d'aquest estil, avança la naviliera en un comunicat.

Des de les Balears, intervenen Ferran Pisà, que toca instruments de corda tradicionals, i Marc Alomar, que interpreta amb violoncel. També actua l'Orquestra de Cambra de la illa de Menorca i l'Orquestra de Cambra de Mallorca, així com l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa.

De la Comunitat Valenciana participen músics del Conservatori de Música Tenor Cortis de Dénia i del Conservatori Professional de Música de València, juntament amb el grup Capella de Ministrers dirigit pel músic valencià Carles Magraner.

Es tracta del sisé esdeveniment cultural online que organitza l'entitat i forma part del programa 'Baleàrics 2.0' que des del mes d'abril busca traslladar la cultura a casa pel coronavirus. Ja s'han celebrat quatre concerts de diversos estils musicals i una trobada de poetes.

Ara és el torn de la música clàssica, un exemple més de com l'art i la música poden estendre ponts entre cultures separades pel mar.

loading...