Comunitat Valenciana

Coronavirus.- El Consell desinfectarà per segona vegada zones comunes del Grup Sant Llorenç de Castelló després del brot

La Vicepresidència Segona i Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, mitjançant l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), durà a terme per segona vegada la desinfecció de les zones comunes del grup de vivenda pública Sant Llorenç de Castelló, on s'ha detectat un brot amb 23 casos d'infectats per la Covid-19.
Grup Sant Lorenzo de Castelló
Grup Sant Lorenzo de Castelló
JORGE LÓPEZ MUÑOZ
Grup Sant Lorenzo de Castelló

A primers de juny, la Conselleria ja va executar treballs de neteja i desinfecció dels elements comuns d'aquest grup de vivenda, com a mesura de xoc davant la situació provocada per la pandèmia. Ara, després de detectar-se un brot en un nucli familiar resident a Sant Llorenç, se'n va a realitzar de nou una desinfecció profunda en les zones comunes, que està prevista que comence dilluns que ve, segons ha informat el Consell en un comunicat.

Un total de deu operaris realitzaran les tasques degudament equipats amb EPIs adequats per a la desinfecció -bates d'un sol ús, mascaretes, ulleres de protecció, guants de nitril, entre uns altres- i productes desinfectants amb base alcohòlica i hipoclorit sòdic, segons marquen les recomanacions del Ministeri de Sanitat. En aquells edificis amb ascensor s'emprarà generador de vapor.

Per a la correcta realització de les tasques, s'avisarà els veïns dels horaris de desinfecció i se'ls proporcionarà informació de les franges horàries de treball en cadascuna de les escales.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento