Comunitat Valenciana

Detingut a Castelló per segrestar la seua companya de pis, trencar-li la mandíbula i obligar-la a donar-li 450€

La Policia Nacional ha detingut un home de 43 anys per suposadament segrestar la seua companyera de pis -qui tenia una discapacitat amb mobilitat reduïda-, trencar-li la mandíbula i arrancar-li dos dents, a la qual, a més, va fer retirar 450 euros del banc.

L'home ha sigut arrestat com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal, lesions i robatori amb violència, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.

El detingut compartia pis amb la dona perquè aquest li havia permès viure uns mesos en sa casa, ja que, pel que sembla, ell no tenia a on anar. Segons les indagacions, l'home va tindre la seua companya de pis emmordassada, amb una borsa de plàstic que li cobria el cap i lligada de peus i mans a pesar de tindre ella problemes de mobilitat, durant tota la nit, a la qual va colpejar perquè li donara els diners que poguera tindre a casa.

Al matí, en no aconseguir diners a casa, la va portar a retirar 450 euros al banc i la dona va aprofitar aquesta eixida per a demanar ajuda en un bar.

Sobre les 11.40 del matí, es va rebre una telefonada al 091, en la qual s'alertava que una dona molt alterada deia estar segrestada pel seu acompanyant. A l'arribada dels agents, l'ara detingut havia fugit del lloc en veure que ella començava a demanar ajuda, i va dir als qui s'interessaven per ajudar-la que anava a avisar una ambulància, però que no li feren cas, que estava boja.

La víctima, molt nerviosa, va ser assistida pels policies, que van comprovar que tenia lesions importants en la cara, per la qual cosa va ser traslladada a l'hospital pels servicis sanitaris, on es va quedar ingressada.

El presumpte autor, amb antecedents policials, ha sigut posat a la disposició de l'autoritat judicial, que ha ordenat el seu ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento