Comunitat Valenciana

Desarticulats dos punts de venda de droga a Vinaròs i detingudes 7 persones

La Guàrdia Civil ha desmantellat una organització criminal suposadament dedicada al tràfic d'estupefaents que tenia la seua seu a Vinaròs (Castelló), on s'han desarticulat dos punts de venda de droga. Els agents han detingut 7 persones com a presumptes autors d'un delicte de pertinença a grup criminal, blanqueig de capitals i organització criminal.

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, 6 dels 7 detinguts eren del mateix clan familiar, mentre que ha sigutinvestigada una dona que treballava per a aquest grup.

La investigació va començar el passat mes de juny. Els guàrdies civils van comprovar que en un domicili i en un local regentat pels ara detinguts hi havia una gran afluència de persones per breu espai de temps i van corroborar que es tractaven de punts de venda de droga a la menuda.

L'operació es va desenvolupar en els mesos posteriors, on l'obtencióde proves va ser determinant perquè el passat 23 d'octubre es procedira a la fase d'explotació de la mateixa, el resultat de la qual va culminar amb la detenció dels implicats i la desarticulació de dos punts de venda i distribució de droga en la província, i van aflorar una sèrie d'actius i beneficis obtinguts amb el blanqueig de capitals i que no corresponen a una activitat laboral lícita dels seus membres.

La Guàrdia Civil va procedir al registre simultani de quatre domicilis i un establiment hosteler, tots ells situats en la localitat de Vinaròs, i van confiscar un total de 210 grams de cocaïna, 150 grams en roca -que es trobava sense 'tallar'-, i més de 100 dosi, a més de prop de 20.000 euros en metàl·lic, sis turismes d'alta gamma i una motocicleta, balances de precisió, útils per a la confecció de dosi, telèfons mòbils, així com un altre tipus d'efectes.

Els detinguts, juntament amb les diligències instruïdes, han sigut posats a la disposició dels jutjats de Vinaròs, els quals han decretat l'ingrés a la presó de dos dels detinguts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento