Comunitat Valenciana

Arriben dos pasteres a la costa de Xàbia amb quatre i 16 persones a bord

Dos pasteres amb almenys quatre i 16 persones a bord han sigut interceptades aquest dilluns enfront de la costa de Xàbia (Alacant). La primera ha sigut localitzada sobre les 06.30 hores mentre que la segona ha arribat cap a les 10.06 hores, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil i Creu Roja a Europa Press.
Imatge d'arxiu d'una embarcació de Creu Roja
Imatge d'arxiu d'una embarcació de Creu Roja
CRUZ ROJA ALICANTE
Imatge d'arxiu d'una embarcació de Creu Roja

Els agents continuen buscant pels voltants més persones que podrien haver arribat en la primera embarcació, la qual va ser localitzada amb quatre immigrants a bord. Respecte a la segona pastera, Salvament Marítim l'ha interceptada a unes 16 milles nàutiques del Cap de la Nau.

De moment, no ha transcendit ni la nacionalitat ni l'edat de les persones interceptades, les quals van a ser traslladades al Port d'Alacant per a poder ser ateses sanitàriament i realitzar les proves de PCR per a detectar possibles positius per coronavirus, segons estableix el protocol.

Aquestes noves arribades se sumen a les del cap de setmana: una diumenge a la platja L'Ampolla, a Teulada, amb 12 persones a bord, que va ser albirada per un buc a 11 milles de Punta Albir, i tres més divendres, a l'Albir i Urbanova. A més, dijous passat, sobre les 22.50 hores, va arribar una altra a embarcació al Pilar de la Foradada, amb 15 homes i una dona a bord.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento