Alacant

El temporal deixa un acumulat de 200 l/m2 en les últimes 24 hores a Xàbia

El terme municipal de Xàbia (Alacant) acumula 200 l/m2 en les últimes 24 a causa del temporal que assola la Comunitat Valenciana
PRENSA XÀBIA

Segons han informat fonts municipals, la Policia Local va haver de tallar al trànsit durant la nit del dimecres l'avinguda Llibertat, Fontana i Arenal per l'acumulació d'aigua, així com carrers com Avuitarda o Francesco Araja, on s'ha arribat a desallotjar per part dels efectius, durant la matinada, algunes persones de vivendes per la quantitat d'aigua que havia entrat en les llars.

Altres incidències registrades han sigut arbres caiguts, tendals i murs que han cedit a la tempestat. La majoria de precipitacions s'han donat durant les últimes 12 hores.

Malgrat que ha sigut una nit "molt complicada", a aquesta hora, segons ha informat la Policia Local, la majoria de vies públiques estan transitables, encara que estan sent necessaris alguns treballs de neteja per a recuperar la normalitat.

Per a aquesta jornada segueix actiu el nivell taronja a la Comunitat Valenciana per pluges. La precipitació acumulada en les últimes 12 hores és de 192 l/m2 a El Palmar; 141.8 a Riola; 71 a Algemesí; 62.3 a València; i 59.4 a Picassent. Així mateix, més de 200 l/m2 s'han acumulat en estacions de la xarxa Avamet com El Perelló, Almussafes i Les Palmeres.

PREDICCIÓ

La predicció per a aquest dijous és cel nuvolós o cobert amb precipitacions, que a Castelló, València i el nord d'Alacant poden ser localment fortes, persistents i acompanyades de tempestats ocasionals, mentre que en el sud d'Alacant seran menys probables i copioses.

El vent del nord-est anirà de fluix a moderat i les temperatures aniran en ascens en el nord de Castelló i amb pocs canvis en la resta. Així, la província d'Alacant espera una mínima de 15º i una màxima de 22; la de Castelló, de 13 i 18 respectivament; i la província de València, de 14 i 18º.

loading...