Comunitat Valenciana

Detingut a Ontinyent per clavar un ganivet a un home per una disputa sentimental amb la seua parella

La Policia Nacional ha detingut a Ontinyent (València) un home de 54 anys com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi, després de clavar-li un ganivet en el costat a un altre home per una disputa sentimental amb la seua parella. La víctima va ser intervinguda quirúrgicament.
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Cotxe patrulla de la Policia Nacional

Sobre les set i mitja del matí, el ferit es va presentar en la comissaria manifestant que havia sigut punxat en el costat esquerre, encara que va refusar que una ambulància ho assistira i va anar a l'hospital pels seus propis mitjans.

Els agents van localitzar l'agressor en el mateix hospital mentre era atès per corts en la mà, mentre l'altre home passava l'operació per una lesió en l'abdomen, informa Prefectura en un comunicat.

Després de les perquisicions, la Policia va confirmar que el sospitós es va presentar a casa de l'altre amb un ganivet per a espantar-ho, suposadament a causa d'una disputa sentimental amb la seua actual parella. La víctima va caure al sòl en el forcejament i l'altre va fugir i va llançar el ganivet a un barranc.

Una vegada identificat, aquest home va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi. Té antecedents i ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento