Valencia Notícies

La direcció d'Unides Podem es reunirà dimarts enmig del debat sobre el canvi de síndica

Gurpo d'Unides Podem
UNIDES PODEM

Segons fonts de Podem, partit liderat per Lima des de fa mesos, aquesta assistirà a la trobada atenent la petició de Davó que el canvi no s'aborde fins que no estiga la resolució de Garanties, "en honor de la concòrdia i per a donar una segona oportunitat a totes les diputades perquè complisquen amb el mandat d'UP".

Davó, per la seua banda, insisteix que el procés ha de garantir "uns mínims democràtics" i assegura que acatarà la decisió de l'òrgan nacional sobre la votació del seu cessament "en un sentit o en un altre". "Siguem responsables", defèn en declaracions a Europa Press.

Fins aleshores, valora positivament que les representes de Podem i Esquerra Unida hagen acceptat esperar uns dies perquè "s'havien entossudit a fer una reunió de grup sense respectar els procediments formals".

L'encara síndica assegura que és coherent amb la seua postura i que la reunió de dimarts es farà amb les garanties democràtiques suficients, un dia després que tant ella com els seus diputats afins (Beatriu Gascó, Irene Gómez i Ferran Martínez) presentaren un escrit per a advertir que la reunió convocada pels de Lima per a aquest dijous "mancava de validesa".

loading...