Comunitat Valenciana

Cultura.- La UA commemora el 79 aniversari de la mort de Miguel Hernández amb una mostra sobre la seua figura

La Universitat d'Alacant (UA) commemorarà l'aniversari de la mort del poeta Miguel Hernández amb una mostra que s'inaugurarà aquest dijous en la Sala Trànsit del Campus (Hall Aulari II) i que romandrà oberta al públic fins al 31 de maig.

Diumenge que ve, 28 de març, farà 79 anys de la defunció del poeta en la presó de la capital, motiu pel qual el vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària ha organitzat un homenatge entorn de la seua figura i la seua obra.

El programa inclou una conferència impartida pel catedràtic José Carlos Rovira, una lectura poètica virtual i una mostra de fragments i traduccions de poemes de Miguel Hernández, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

La conferència denominada 'El temps final de Miguel Hernández i l'autobiografia poètica', a càrrec del catedràtic Jose Carlos Rovira, tindrà lloc el divendres 26 a les 19.00 hores en la Seu Ciutat d'Alacant, presencial amb aforament limitat, per la qual cosa també s'oferirà online.

També es projectarà una lectura poètica virtual amb el títol 'Eterna ombra', a càrrec d'alumnes de la Universitat d'Alacant i la Universitat de Bucarest.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento