Alacant

La Fundació Baleària organitza al maig quatre exposicions i un concert en les seues sales de la Marina Alta

La Fundació Baleària organitza al maig quatre exposicions i un concert en les seues sales de la Marina Alta
BALEÀRIA

Dissabte que ve 8 de maig, a les 19.00 hores, actuarà el grup menorquí Pell de Gall en la plaça de bous d'Ondara. Es tracta del tercer concert que organitza la Fundació en aquesta localitat, dins del conveni per a promocionar l'intercanvi cultural.

D'altra banda, des del dia 5 de maig es pot visitar en el Museu d'Art Contemporani de Pego la mostra fotogràfica 'Correr, saltar, viajar' que reuneix una sèrie d'obres de l'artista anglés establit a Dénia John Lillie.

A Dénia, en el Taller Túria de Magazinos, s'exposa des del 6 de maig 'Mystervm Arboris' d'Alberto Hernández Reyes. A més, a la Torre del Rellotge d'Ondara es podrà veure la mostra 'Ferro, fusta i paper' que combina pintura i escultura des del dia 7 de maig. Aquesta última és una col·lectiva dels artistes balears Toni Ferragut, Marga Juan i Carmen Liberal.

Finalment, a la Torre dels Ducs de Medinaceli al Verger, es podrà visitar des del 8 de maig la col·lectiva 'Destrenzando realidades', d'Esperanza Durán, Rocío Guijarro i Raquel Puerta-Varó, que està conformada per collages i instal·lacions.

loading...