Comunitat Valenciana

Detingut un tercer home per l'agressió a un jove després de la manifestació ultra de l'1 de maig a València

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dilluns a Igualada (Barcelona) a un home de 20 anys per la seua presumpta implicació en l'agressió a un jove després de la marxa convocada l'1 de Maig a València per l'organització d'ultradreta Espanya 2000.
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional

Ha sigut arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'odi i lesions lleus després de participar suposadament en l'agressió al jove, que va resultar lesionat amb colps i patades.

Els fets van ocórrer el passat 1 de maig, després d'una manifestació convocada per l'organització d'extrema dreta i celebrada en el barri del Carmen. Després de participar en eixa marxa, presumptament diverses persones van agredir sobre les nou i quart de la nit en el carrer Serpis de València a un jove, al que van propinar colps i patades que li van causar contusions en diverses parts del cos.

Aquesta nova detenció s'ha produït després de la investigació realitzades per agents de la Policia Nacional a València i se suma a altres dos dutes a terme en els últims dies, la de dos homes de 25 i 61 anys, com a presumptes autors dels delictes d'amenaces, lesions lleus i delicte d'odi.

INVESTIGACIÓ OBERTA

Aquest últim arrestat -resident a Barcelona i sense antecedents policials-, s'hauria traslladat fins a la capital del Turia per a participar en la manifestació, detalla la Prefectura Superior en un comunicat. La Policia continua amb les investigacions per al total esclariment dels fets i no descarta noves detencions.

Les dos primeres detencions van ser avançades pel diari Público, que va identificar a un dels arrestats com un conegut neonazi del barri del Cabanyal i a l'altre com a treballador de seguretat d'Espanya 2000.

Fonts coneixedores van explicar a Europa Press que existeixen imatges dels fets gravades per veïns i es va obrir una investigació d'ofici. També ha actuat la Fiscalia de Fiscalia de Delictes d'Odi de València, ja que la víctima va interposar una denúncia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento