Castelló

Rafa Simó assegura que se seguiran fent tots els esforços per a trobar a l'estibador desaparegut

Archivo - Arxiu- Port de Castelló
AUTORIDAD PORTUARIA

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha assegurat aquest dimarts que continuaran fent tots els esforços per a seguir amb les tasques que s'estan desenvolupant en el Moll del Centenari, on s'intenta localitzar l'estibador que va desaparéixer arran de l'accident que va patir el buc Nazmiye Ana el passat 28 de maig.

Així ha començat Simó la seua intervenció en la presentació de SOM Festival Castelló, on ha tingut un record per als familiars i amics de les víctimes de l'accident.

Les empreses encarregades del Pla de Remoció del Nazmiye Ana i la seua càrrega, que va bolcar el passat 28 de maig en PortCastelló, van desplaçar el buc lateralment al moll del Centenari el passat 22 de juny, en un operatiu els treballs del qual continuen en l'actualitat.

El dispositiu de cerca va trobar un dia després de l'accident el cos sense vida d'un dels dos homes desapareguts, que era un dels membres de la tripulació del buc, un home de 22 anys i de nacionalitat índia. A partir d'ací, les tasques s'han centrat a tractar de localitzar el cos de l'altre treballador. En l'accident, tres persones més van resultar ferides.

loading...