Valencia Notícies

Brugal.- Mazón veu "molt difícil" que es puga "rescabalar" a Castedo i Alperi pel "dany causat durant tant temps"

Archivo - Arxiu - El president del PPCV, Carlos Mazón
Jorge Gil - Europa Press

Així s'ha pronunciat Mazón en una roda de premsa que ha oferit aquest dijous a València, preguntat per la causa del PGOU d'Alacant. Aquest dimecres s'ha conegut que l'Audiència d'Alacant ha condemnat al pagament de multes de 6.000 i 18.000 euros, respectivament, a l'exalcalde d'Alacant amb el PP Luis Díaz Alperi i a l'empresari Enrique Ortiz com a autors d'un delicte de suborn, i ha absolt Castedo.

Mazón s'ha "alegrat per ells i les seues famílies", encara que ha considerat que és "molt difícil" reparar el dany a ells i als seus familiars, i també al PP. "Són més de 200 els càrrecs del PP que han rebut sentències d'innocència o arxius en instrucció", ha apuntat.

En aquest sentit, ha considerat que "no només s'ha perjudicat persones i al PP, sinó també ha perjudicat la credibilitat de les pròpies institucions". "Abans de tanta inversió en aquests temps i processos, algú hauria de reflexionar sobre açò", ha manifestat, al mateix temps que ha criticat que "la presumpció d'innocència pareix que va per barris".

loading...