Valencia Notícies

Paterna (València) es converteix en la primera ciutat d'Espanya amb un TikTok 'tour'

Cartell del TikTok 'tour' de Paterna
AYTO

Els interessats podran arreplegar la polsera identificativa del repte a l'oficina municipal de Turisme i obtindre un suport 'pop-up' per al mòbil amb la publicació d'almenys tres vídeos, en horari de dimarts a diumenge de 9 a 14 hores i de dimarts a divendres de 18.30 a 21h, anuncia el consistori.

A través d'un codi QR es podrà accedir a les localitzacions que formen part d'aquest 'tour'. L'objectiu és que els participants graven i publiquen vídeos des d'aquests punts, etiquetant el compte '@visitpaterna' i afegint l'etiqueta '#tiktoktourpaterna'.

Com a obsequis, els perfils de les publicacions que més visualitzacions obtinguen podran guanyar una anella de llum amb trípode i es realitzarà un sorteig entre els qui completen les dades de participació

Entre les deu ubicacions proposades, a més dels monuments emblemàtics, hi ha punts com l'estàtua del Coeter o el mural de l'actor Antonio Ferrandis, símbols del patrimoni cultural i tradicional de Paterna.

"Utilitzar les xarxes socials com a canal de comunicació i difusió permet acostar tot el nostre patrimoni a molta més gent, especialment als més joves, connectant amb ells a través de ferramentes que els són més divertides i properes", ressalta la regidora de Turisme, Teresa Espinosa.

loading...