Comunitat Valenciana

Morat inicia a València la seua gira per Espanya aquest divendres

La banda colombiana Morat iniciarà aquest divendres a València la seua gira per Espanya, amb la qual presentarà "¿A dónde vamos?", el seu nou disc. La cita serà a les 21.30 hores a l'Estadi Ciutat de València, dins del cicle "Les Nits del Ciutat".
Archivo - Arxiu - MORAT
Archivo - Arxiu - MORAT
UNIVERSAL MUSIC
Archivo - Arxiu - MORAT

"¿A dónde vamos?" és el títol del seu últim treball discogràfic recentment llançat, com a successor de "Sobre El Amor y Sus Efectos Secundarios" i "Balas Perdidas", els dos primers àlbums amb els quals Morat es va presentar al món i va ser reconegut, ha indicat la promotora en un comunicat.

Juan Pablo Isaza, Simón Vargas, Juan Pablo Villamil i Martín Vargas es van criar junts a Bogotà, (Colòmbia) i des de 2011 formen Morat, una de les bandes més exitoses del pop actual cantat en espanyol.

Des que el seu primer àlbum "Sobre el amor y sus efectos secundarios" (2016) va ser número 1 en llistes de vendes de discos tant a Espanya i a Mèxic durant 9 setmanes consecutives i va projectar a aquests quatre colombians a l'èxit, a més de ser certificat com a Disco de Oro a Espanya i triple platí a Mèxic.

"¿A dónde vamos?" és el tercer àlbum del grup sota el segell d'Universal Music Spain, una producció de 14 cançons on l'agrupació colombiana fusiona la seua proposta artística amb els estils de Danna Paola, Sebastián Yatra, Cami i Andrés Cepeda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento