Comunitat Valenciana

Barceló i Bravo compareixen aquest divendres a les Corts per explicar l'evolució de la pandèmia, incendis i inundacions

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló i la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, donaran aquest divendres el tret d'eixida del nou curs polític a les Corts, on compareixeran en el si de la Diputació Permanent, per a exposar l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 i la situació provocada pels incendis i inundacions que s'han produït a la Comunitat Valenciana aquest estiu.
Archivo - Ple de les Corts (imatge d'arxiu)
Archivo - Ple de les Corts (imatge d'arxiu)
INMA CABALLER/CORTS
Archivo - Ple de les Corts (imatge d'arxiu)

Així s'ha acordat aquest dimecres la Junta de Síndics de les Corts, que ha convocat la Diputació Permanent per a aquest divendres, 3 de setembre, a les 9.00 hores. La sessió arrancarà amb el debat de tres decrets -12, 13 i 14- que versen sobre ajudes als autònoms, inversions del Pla Renove en la Vega Baixa i el Patsecova.

Després de la seua votació, serà el torn de les conselleres. La titular de Sanitat, Ana Barceló, compareixerà per a explicar la situació pandèmica a la Comunitat, mentre que la titular de Justícia, Gabriela Bravo, analitzarà la situació provocada pels incendis i inundacions que ha patit la regió durant aquest estiu.

D'altra banda, la Junta de Síndics decidirà la setmana vinent en quina data se celebrarà el Debat de Política General, encara que ja han avançat que s'emmarcarà en la segona quinzena de setembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento