Comunitat Valenciana

Condemnat un home a 11 anys de presó per abusar sexualment de la filla de la seua parella des de que tenia 5 anys

-
Archivo - Arxive - Audiència Provincial de Castelló
Archivo - Arxive - Audiència Provincial de Castelló
EUROPA PRESS/ARCHIVO
Archivo - Arxive - Audiència Provincial de Castelló

La secció primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a un home a 11 anys de presó per abusar sexualment de la filla de la seua parella des de que aquesta tenia 5 anys i fins el 2019.

La sentència condemna a l'home per un delicte continuat d'abús sexual a menor de 16 anys i li prohibeix aproximar-se a ella a una distància inferior a 500 metres i de comunicar-se amb la mateixa durant un temps superior en 6 anys al de la durada de la pena de presó imposada.

En concepte de responsabilitat civil, el processament haurà d'indemnitzar als representants legals de la menor amb 12.000 euros per danys morals i seqüeles.

La sentència estableix com provat que l'acusat va conviure durant uns 15 anys amb la seua parella sentimental i també amb la filla biològica de la dona des de que la menor tenia 3 anys, amb la qual, des que tenia 5 anys i fins el 2019, va mantindre freqüents episodis de naturalesa sexual.

Aquests episodis solien produir-se quan la seua mare no estava en la casa o quan aquest s'anava a dormir, i tenien per escenari el llit matrimonial o el sofà del saló, i també quan anaven a la platja sense que els acompanyara la seua mare, a l'interior del cotxe i al traster d'una de les cases.

Tals fets es van succeir fins al mes de juny de 2019, en què, per causa de ser Testimonis de Jehovà i voler batejar-se per tal ritu, van convindre que no tornarien a succeir. No obstant açò, al gener de 2020, l'acusat va tornar a requerir a la filla de la seua parella amb el pretext que coneixia una cosa important que l'afectava, en concret una fotos íntimes de la mateixa.

Açò va portar a la menor, que ja no volia que es repetira, a explicar el que succeïa a una amiga del centre escolar al que assistia i finalment a part del professorat del mateix, provocant així la denúncia dels fets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento