Valencia Notícies

Més de 30 establiments sancionats i 72 actes per incomplir la normativa en el pont de Tots Sants

Agent de la Policia de la Generalitat en la plaça de la Verge de València
GVA

La Policia de la Generalitat ha imposat sancions a 32 establiments d'oci i restauració dins de la campanya especial de vigilància en el pont de Tots Sants, des del dijous 28 d'octubre. A més, ha alçat 72 actes a persones que incomplien la normativa COVID i altres 54 per tinença de drogues i armes.

Durant el dispositiu, la unitat de Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana ha realitzat inspeccions en un total de 172 locals, ha identificat a 1.035 persones i ha controlat 504 vehicles.

També ha participat en dispositius de control d'esdeveniments i espectacles aquest cap de setmana en diversos punts, en col·laboració amb altres cossos i forces de seguretat, informa l'administració autonòmica.

En concret, en el macrofestival SanSan de Benicàssim, de tres dies amb un aforament de 22.000 persones en cada jornada; en els dos concerts de la plaça de bous de València, amb aforaments diaris de prop de 5.000 assistents, i en altres dos en la Marina del port de València amb aproximadament 12.000 espectadors cada dia.

loading...