Valencia Notícies

Fotur es mostra "totalment a favor" del 'certificat Covid' perquè els espais siguen "més segurs"

Imatge de recurs de la barra d'una discoteca
JOAQUÍN CORCHERO/EUROPA PRESS

El president de la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (FOTUR), Víctor Pérez, s'ha mostrat aquest dimarts "totalment a favor" de la implantació del 'certificat Covid' per a accedir a determinats espais.

Pérez ha defés que "ha de prevaldre la salut de les persones" i creu que els espais serien "més segurs si totes les persones que estan dins tenen el certificat Covid".

Així ho ha manifestat en declaracions a Europa Press, després que el president de la Generalitat, Ximo Puig, anunciara aquest dilluns que aquesta setmana "s'accelerarà el procés legal" per a implantar el certificat Covid en certs espais i així "animar a la vacunació i sobretot, per a protegir a la població que ha complit".

Puig va explicar que aquest certificat s'exigirà en espais "on es poden produir més contagis" com són "els espais tancats i on estar amb mascareta i distància és complicat". No obstant això, no va voler concretar-los fins a disposar "del suport legal i fins que es puga verificar l'actuació".

loading...