Comunitat Valenciana

El PSPV rectifica i retira les seues esmenes per a destinar 57.000 euros a iniciatives taurines

  • El síndic del grup parlamentari ha registrat aquest dijous l'escrit dirigit a la comissió de Pressupostos.
Archivo - Arxiu - Bous al carrer a Vilafamés
Bous al carrer a Vilafamés (arxiu).
AYUNTAMIENTO VILAFAMÉS
Archivo - Arxiu - Bous al carrer a Vilafamés

El grup del PSPV en Les Corts ha retirat finalment les seues quatre esmenes en solitari als pressupostos de la Generalitat per a destinar 57.000 euros a diverses iniciatives relacionades amb el món taurí.

El Manolo Mata ha registrat aquest dijous l'escrit de la retirada de les esmenes dirigit a la comissió de Pressupostos, mentre es debaten les propostes parcials a la llei d'acompanyament als comptes autonòmics de 2022.

En concret, les esmenes 'taurines' preveien destinar 35.000 euros a la col·laboració en la realització i celebració d'un any dedicat a Francisco Brines "des del vessant taurí", mentre altres 15.000 euros se n'anaven a dedicar a realitzar un programa de ràdio, una revista digital i una web de contingut taurí.

Cinc mil euros estaven previstos per a col·laborar en la celebració del Congrés de Veterinaris Taurins i altres 2.000 per a recolzar l'entrega de premis Toro amb El Soro. Totes aquestes noves partides retirades anaven a eixir del pressupost de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento