Comunitat Valenciana

L'artista russa Aleksandra Istorik establida a València exposarà a l'Art Capital 2022 de París

L'artista russa amb residència a València Aleksandra Istorik ha sigut seleccionada per a exposar la seua obra 'Semáforo Azul' a París, en Art Capital 2022. Aquesta és "una de les fires d'art més prestigioses de França i la trobada anual ineludible per a artistes i talents de tots els racons del món", segons ha informat l'entorn de l'artista en un comunicat.
Aleksandra Istorik
Aleksandra Istorik
PRENSA DE ISTORIK
Aleksandra Istorik

Aquest certamen acull en quatre grans esdeveniments a artistes internacionals i tindrà lloc en el Grand Palais Ephémère, pròxim a la Torre Eiffel, entre el 16 i el 20 de febrer. Aleksandra Istorik exposarà en el Salon des Artistes Français, reservat per a un grup seleccionat pel jurat de la fira.

L'artista exhibirà 'Semáforo Azul', un dels seus díptics a través del com convida a reflexionar "sobre els senyals que seguim, si són les adequades i si estem realment explorant el nostre potencial humà i llibertat", han explicat les mateixes fonts. El quadre estarà també exposat en la Casa de l'Ambaixada Russa a París del 22 al 28 de febrer.

Aquesta és una obra de grans dimensions i "molta potència visual" que està basada en un conte de l'escriptor italià Gianni Rodari que parla de la llibertat humana posant com a exemple una situació surrealista i "amb una gran profunditat".

Aleksandra Istorik, considerada una promesa de l'art contemporani, està formada en la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, on continua els seus estudis, i en l'Acadèmia de les Arts de Sant Petersburg.

GALERIA ISTORIK ART

L'artista, amb residència a la ciutat de València, ha realitzat diverses exposicions en fires i galeries internacionals a València, Madrid, Barcelona, Marbella i Sant Petersburg.

En els pròxims mesos inaugurarà a València la galeria Istorik Art, en el marc de la Capital Mundial del Disseny 2022, i exposarà en diferents fires per Europa com Art Karlsruhe, a Karlsruhe, i Discovery Art Fair, en Colònia, les dos a Alemanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento