Alacant

Aldi donarà més de 6.860 quilos de productes al Banc d'Aliments d'Alacant

Aldi donarà més de 6.860 quilos de productes al Banc d'Aliments d'Alacant
ALDI

En total, la companyia repartirà 27 tones de productes entre alguns dels principals bancs d'aliments associats a la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) a Catalunya, Andalusia, Comunitat Valenciana, Illes Canàries i Comunitat de Madrid.

En la resta de regions, la cadena de supermercats donarà més de 8.300 quilos de productes al Banc d'Aliments de Sevilla, principalment de llet, i més de 3.850 a l'entitat de Barcelona. En la Comunitat de Madrid oferirà més de 3.520 quilos de productes al Banc d'Aliments de la capital.

A les Illes Canàries, on Aldi té previst obrir supermercats per primera vegada enguany, la companyia també ha reforçat la seua col·laboració amb el Banc d'Aliments de Las Palmas, donant més de 4.640 quilos de productes. Entre els articles repartits destaquen pots de tomaca triturat, paquets de llentilles, pasta i galetes.

Amb aquesta acció, la cadena de supermercats col·labora un any més amb la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments i els seus 54 bancs d'aliments associats. Així es compromet amb les famílies més vulnerables gràcies a la distribució solidària d'aliments de primera necessitat en les regions on està present.

loading...