Comunitat Valenciana

L'Arenal Sound torna a Vila-real amb quatre concerts amb accent local i una jornada esportiva

-
Cartell de l'Arenal Sound a Vila-real
Cartell de l'Arenal Sound a Vila-real
AYUNTAMIENTO DE VILA-REAL
Cartell de l'Arenal Sound a Vila-real

El festival Arenal Sound tornarà a celebrar les seues jornades prèvies a Vila-real, després de tres anys sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia. Els pròxims dies 2 i 3 d'agost, la ciutat tornarà a acollir dos jornades de música i esport per a donar el tret d'eixida al festival de Borriana.

Les activitats començaran el dimarts 2 d'agost amb quatre actuacions musicals -tres d'elles de grups locals- en el parc de la Mayorazga. Els concerts començaran les 19.30 hores amb Papà Xaman, seguit de David Rees a les 20.30 hores, Los Dalton a les 22.15 hores i acabaran amb el grup Crancs a les 23.20 hores. "Com a novetat, enguany incorporem activitats infantils perquè els més xicotets també puguen divertir-se durant la jornada", ha afirmat el regidor de Festes i Turisme, Diego A. Vila.

El dimecres 3, a les 10.00 hores, en el Pavelló Municipal Bancaixa de Vila-real començarà la V Arenal Sound Cup Vila-real, una jornada amb campionats esportius de futbol sala, handbol i bàsquet. Les bases i inscripcions ja estan disponibles a través de l'enllaç

Mostrar comentarios

Códigos Descuento