Comunitat Valenciana

Detingut un jove per diversos robatoris, estafa, falsificació de moneda i agressió a un policia

-
Archivo - Un agent de la Guàrdia Civil (arxiu)
Archivo - Un agent de la Guàrdia Civil (arxiu)
GUARDIA CIVIL
Archivo - Un agent de la Guàrdia Civil (arxiu)

La Guàrdia Civil i Policia Local han detingut un home de 22 anys com a presumpte autor de diversos delictes de robatori, estafa, falsificació de moneda i atemptat a agent de l'autoritat -ja que suposadament va agredir un agent de la Policia Local-.

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, el passat 24 de juliol dos policies locals de la població de Vilafamés van ser requerits en un local, ja que una persona havia intentat realitzar el pagament de diverses consumicions amb un bitllet de 20 euros suposadament fals.

L'ara detingut va agafar pel braç i va pegar una espenta a un dels agents que tractaven d'identificar-lo i va fugir. Els agents policials van sol·licitar suport de la Guàrdia Civil i, després de realitzar diverses batudes, va ser localitzat en una carretera, per la qual cosa es va procedir a la seua detenció per un delicte d'atemptat a agents d'autoritat. El detingut portava un carret ple d'objectes i efectes que podrien ser d'il·lícita procedència.

Els guàrdies civils van iniciar una ràpida investigació i van esbrinar que els objectes pertanyien a una masia de la localitat de Vilafamés, que havia patit un robatori amb força, per la qual cosa es va fer entrega dels efectes al seu propietari.

Els guàrdies civils van localitzar un altre lloc on l'ara detingut havia efectuat diversos pagaments amb bitllets de 20 euros suposadament falsificats, dels quals es van recuperar quatre. Les persones perjudicades van presentar posteriorment la corresponent denúncia.

Després d'efectuar noves perquisicions, així com altres tècniques, s'ha pogut demostrar la participació del detingut en quatre robatoris a interior de vehicle, dos delictes d'estafa i un delicte de falsificació de moneda, tots ells ocorreguts a la localitat de Vilafamés.

El detingut, juntament amb les diligències instruïdes, ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 6 de Castelló, que va ordenar el seu ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento