Alacant

L'Agència Local de Desenvolupament d'Alacant llança una vintena cursos de formació per a l'ocupació durant setembre

L'Agència Local de Desenvolupament llança una vintena cursos de formació per a l'ocupació durant aquest setembre
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE

Tots els cursos s'imparteixen de manera gratuïta en modalitat online o presencial en els diferents centres formatius municipals amb inscripció prèvia, segons ha informat el consistori en un comunicat.

La regidora d'Ocupació, Mari Carmen de España, ha assenyalat que "aquests cursos són una ferramenta útil que permet comptar amb l'orientació de professionals per a potenciar les virtuts dels candidats a l'hora d'optar a un lloc de treball i enfocar millor les oportunitats que ofereix el mercat laboral".

Aprenent d'artista constructor de fogueres, tallador càrnic, operador de carretons, personal de control d'admissió en esdeveniments o especialista en competències digitals, són algunes de les propostes que ofereix l'Agència Local, per a formar-se i especialitzar-se en aquests oficis. Tenen una durada d'entre 24 i 100 hores segons el curs.

"Des de l'Agència Local incentivem i impulsem la formació en diferents sectors laborals amb l'objectiu final que els participants troben la seua passió i que facen d'ella la seua ocupació", apunta l'edil.

Igualment, aquest divendres comencen les activitats dedicades a la cerca d'ocupació amb un curs sobre una ferramenta clau per a la cerca de treball: el currículum, on una orientadora laboral descobrirà les claus necessàries per a optimitzar aquesta carta de presentació.

loading...