Comunitat Valenciana

El menor de 8 anys semiofegat en una piscina d'Oropesa roman estable a l'UCI pediàtrica

-
Archivo - Arxiu- Hospital General de Castelló
Archivo - Arxiu- Hospital General de Castelló
GENERALITAT VALECIANA
Archivo - Arxiu- Hospital General de Castelló

El menor de 8 anys semiofegat en la piscina d'un balneari d'Oropesa (Castelló) que aquest dimecres va ser estabilitzat pel SAMU roman estable ingressat a l'UCI pediàtrica de l'Hospital General de Castello, amb pronòstic reservat, segons han informat fonts sanitàries.

Sobre les 12 hores d'aquest dimecres, es va alertar el CICU que hi havia un xiquet amb una mà atrapada en una reixeta d'una piscina. L'incident va ocórrer en un balneari d'Oropesa, fins a on es va desplaçar una unitat del SAMU.

Una vegada fora de l'aigua, els socorristes de la piscina i una pediatra, que es trobava en el lloc, van realitzar la reanimació cardiopulmonar bàsica al xiquet, fins a l'arribada dels servicismèdics d'emergència.

A la seua arribada, l'equip mèdic del SAMU va continuar ambla reanimació cardiopulmonar avançada i altres maniobres, fins que van aconseguir recuperar les constants vitals del xiquet, de 8 anys.

Després de ser estabilitzat, el xiquet va ser traslladat amb símptomes d'ofegament, a l'hospital General Universitari de Castelló, en l'ambulància de suport vital avançat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento