Comunitat Valenciana

L'aeroport de Castelló trasllada a CCOO el seu compromís amb la dinamització econòmica i la generació d'ocupació

-
Reunió de Blanca Marín amb CCOO PV
Reunió de Blanca Marín amb CCOO PV
GENERALITAT VALENCIANA
Reunió de Blanca Marín amb CCOO PV

L'aeroport de Castelló ha traslladat a CCOO PV el seu compromís amb la dinamització econòmica, generació d'ocupació i cohesió social del territori.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha mantingut en l'aeroport de Castelló una trobada amb una delegació de CCOO PV, conformada per la secretària general, Ana García; el secretari d'Ocupació i Política Institucional, Juan Carlos Gallart; i el secretari general dels Comarques del Nord, Albert Fernández, en la qual ha detallat les diferents activitats que s'estan desenvolupant en la instal·lació, en el marc d'estratègia de diversificació, així com els projectes d'expansió que estan en curs.

Així mateix, ha traslladat als responsables de CCOO PV que l'aeroport de Castelló constitueix "un espai d'oportunitat" per a la gent del seu entorn i ha destacat que la infraestructura pretén exercir un paper de dinamització de l'economia del territori, de generació d'ocupació i de vertebració social, contribuint així a la fixació de població.

D'altra banda, ha manifestat l'objectiu de contribuir al desenvolupament a la Comunitat Valenciana del sector aeronàutic i aeroespacial, "caracteritzat pel seu alt valor afegit".

En aquest sentit, ha destacat que la implantació en l'aeroport de cicles de Formació Professional vinculats a la branca aeronàutica constituïx una oportunitat d'empleabilitat per a les persones joves de l'entorn, "ja que es tracta d'una indústria altament especialitzada que requereix mà d'obra qualificada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento