Comunitat Valenciana

Detinguda una dona per la mort de sa mare a Alcoi

Agents de la Policia Nacional han detingut una dona de 42 anys com a presumpta autora de la mort de sa mare, de 65, en una vivenda de la localitat alacantina d'Alcoi. La filla va obrir voluntàriament la porta als efectius, quan van arribar a la casa, i va confessar ser l'autora del crim.
Archivo - Coche patrulla de la Policía Nacional
Archivo - Coche patrulla de la Policía Nacional
POLICÍA NACIONAL
Archivo - Coche patrulla de la Policía Nacional

Segons han informat fonts policials, la víctima, de nacionalitat espanyola, ha sigut trobada sense vida al seu domicili, cap a les 7.00 hores de hui dimarts, amb diverses ferides a l'altura del pit i un cinturó lligat al coll, a més d'altres lesions físiques.

Al lloc dels fets, després de rebre una telefonada del 112, es va personar una dotació de la Policia Nacional, on una de les filles de la víctima els va obrir voluntàriament la porta del domicili i va manifestar a la patrulla haver sigut l'autora dels fets.

Immediatament, es va activar el protocol de delictes violents amb la finalitat de preservar l'escenari del crim fins a l'arribada de la comissió judicial i el metge forense, així com dels especialistes de Policia Científica.

Segons ha traslladat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), a les 7.15 hores s'ha sol·licitat la intervenció sanitària per a assistir una dona ferida. L'unitat del SAMU que ha acudit al lloc únicament ha pogut confirmar la defunció de la dona de 65 anys.

AVÍS D'UNA ALTRA FILLA

Els fets van ser posats en coneixement de la Policia per una altra de les filles de la morta, que no es trobava a la casa en eixe moment i que va manifestar en la seua telefonada que la seua germana, qui sembla que té problemes psicològics i residia temporalment amb la mare, l'havia matat després d'una discussió a l'interior de l'habitatge.

La presumpta parricida, de 42 anys, ha sigut detinguda i traslladada a les dependències de la Comissaria de Policia Nacional d'Alcoi, on els agents encarregats del cas es troben actualment investigant el succés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento