Comunitat Valenciana

Hosokawa, Lutoslawski, Dutilleux i una estrena de Berbis componen el programa de l'OV per a Ensems

L'Orquestra de València participarà en el Festival Ensems amb un concert que serà dirigit pel mestre José Luis Estellés i que comptarà amb la presència del solista de flauta Mario Caroli. El programa està compost per obres mestres de Toshio Hosokawa, Witold Lutoslawski, Henri Dutilleux, i amb l'estrena absoluta d'Artifici de Miguel Ángel Berbis, obra encàrrec del propi Institut Valencià de Cultura.

L'actuació serà aquest divendres en l'Auditori de les Arts, a les 19.30 hores, ha indicat el Palau de la Música en un comunicat. El programa gira entorn del concepte de relectures i noves fonts d'inspiració en la música simfònica contemporània.

Començarà el concert amb l'obra Artifici, de Berbis, que en paraules de l'autor de les notes al programa Iyán F. Ploquin "ens planteja una reflexió entorn dels nous canals i codis de comunicació que apareixen en l'era digital, ens situa davant l'artificialitat de les noves formes de comunicar-se, que són independents al contingut dels missatges que es transmeten, aquesta obra ens mostra el tipus de temàtiques abordades pels compositors de hui".

A continuació, es podrà escoltar 'Per-sonare', concert per a flauta i orquestra de Toshio Hosokawa i que interpretarà com a solista Mario Caroli; 'Musique Funèbre' de Lutoslawski i 'Métaboles' de Dutilleux.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento