Comunitat Valenciana

Detinguda per intentar vendre en una web d'articles de segona mà una bicicleta robada

Agents la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 28 anys després d'intentar vendre una bicicleta sostreta en una pàgina web d'objectes de segona mà.

Els fets van ocórrer aquest dijous sobre les 17.00 hores en el districte valencià d'Exposició, quan un home va deixar estacionada amb el cadenat la seua bicicleta a l'interior d'un pàrquing i quan va tornar a per ella es va adonar que li l'havien robat, han indicat les forces i cossos de seguretat en un comunicat.

Hores més tard, l'home va observar un anunci en una plataforma de venda online d'objectes de segona mà en la qual venien la seua bicicleta, que va poder reconéixer "sense cap gènere de dubtes" en tindre "elements característics". Així ho va comunicar a la Policia Nacional, que va començar les indagacions pertinents.

Al voltant de les 9.30 hores d'aquest divendres, el perjudicat ha concertat una cita amb la venedora en una via pública de València, a la qual han acudit agents de paisà que han realitzat vigilàncies per la zona fins que ha arribat l'anunciant.

Quan l'home ha reconegut la seua bicicleta, els policies s'han identificat amb la seua placa emblema i han detingut la dona, de 28 anys i origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte d'encobriment.

La detinguda, a la qual li consten antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento