Comunitat Valenciana

Off Arts Escèniques inicia la programació del 20 aniversari "trencant tabús" sobre sexualitat femenina

Off Arts Escèniques inicia la seua programació l'any de la seua 20 aniversari "trencant tabús" sobre sexualitat femenina de la mà de la companyia Unaovarias.
Archivo - El espectáculo '¡Habla coño habla!/ Parla cony parla!', de Unaovarias
Archivo - El espectáculo '¡Habla coño habla!/ Parla cony parla!', de Unaovarias
REMITIDA OFF ARTES ESCÉNICAS
Archivo - El espectáculo '¡Habla coño habla!/ Parla cony parla!', de Unaovarias

De l'1 al 23 octubre, en l'espectacle '¡Habla coño habla!/ Parla cony parla!'', l'agrupació treballa diferents disciplines, com el teatre textual, la dansa, performance, per a, des de l'humor i la ironia, qüestionar "els esquemes imposats i creences relacionades amb la sexualitat femenina".

Què s'expulsa en la menstruació? Què és l'endometriosi? Qual és l'IVA dels tampons i comprimides en el territori espanyol? Quants tipus d'orgasmes femenins existeixen? Són normals les pèrdues d'orina? o És real la conciliació familiar amb la laboral? són algunes de les qüestions que planteja aquesta proposta.

L'objectiu és "promoure una actitud més positiva i respectuosa cap al cos i naturalesa de la dona, però també obrir el debat i reflexió entorn de la seua biologia i les convencions socials establides al seu voltant voltant, freqüentment relacionades amb les desigualtats de gènere", expliquen els seus responsables en un comunicat.

Les quatre dones que alçaran les seues veus ho faran en castellà i en valencià, ampliant així l'oferta lingüística de la sala perquè el públic puga gaudir l'obra en les dos versions, destaca l'espai cultural.

Després de l'èxit de 'Abuela, ¿tú tienes sexo?', enfocada cap a la sexualitat en la tercera edat, la companyia Unaovarias "continua amb la seua línia artística social i compromesa el llenguatge fresc de la qual i multidisciplinària promet una peça dinàmica, crítica i al seu torn, divertida capaç d'entretindre tant a joves com a adults".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento