Alacant

Mercadona obri un nou supermercat eficient a Torrevella de 1.800 m2 i amb una plantilla de 55 treballadors

Mercadona obri un nou supermercat eficient a Torrevella de 1.800 m2 i amb una plantilla de 55 treballadors
20M EP

En concret, el supermercat disposa d'un disseny totalment renovat respecte a l'anterior model de botiga amb nous colors i materials, tant en la façana exterior d'accés com en la distribució de les diferents seccions.

Així mateix, aposta per amplis espais diàfans que faciliten l'entrada de llum natural i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients. En la seua construcció han participat 50 proveïdors que han donat ocupació a més de 250 persones durant la fase d'obra, segons ha informat la cadena en un comunicat.

La nova botiga està connectada tecnològicament mitjançant la integració d'una sèrie de dispositius electrònics i ferramentes per als treballadors, amb els quals poder compartir informació des de qualsevol secció de la botiga, la qual cosa facilita l'autogestió de cada supermercat i agilitza els processos de tota la cadena.

A nivell mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de botiga convencional, a causa de la millora de l'aïllament tèrmic i acústic, optimitzant els materials i el grossor de parets i sostres i amb nous baüls de congelat més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient.

Mercadona compta amb 97 supermercats en els 42 municipis en els quals està present de la província d'Alacant que proporcionen ocupació a 5.495 persones. Igualment, en 2021 es van realitzar més de 700 milions d'euros en compres a proveïdors alacantins.

loading...